injektionsutbildning basic

Som  legitimerad sjukvårdspersonal är du välkommen att ansöka till vår utbildning för att bli certifierad behandlare med filler. Vi tar hänsyn till antal år i yrket, typ av specialistområde, vad du tänker använda utbildningen till. Skriv ett kort brev med din ansökan.

Vi arbetar som en oberoende leverantör av utbildning och går igenom de vanligaste  fillerprodukterna som finns på marknaden och diskuterar skillnader och användningsområden. 

I den första delen av våran utbildningsserie är fokus säkra behandlingar och de vanligaste områderna för behandlingar som t. ex kinder, läppar och mindre rynkor. 

Under kursen förväntas du ta med dig 1-2 modeller eller arbeta på en kollega. Vi ser även till att du får en vana att använda journal och fotografering i din verksamhet.

Krav: legitimerad sjukvårdspersonal (legitimerad personal finns registrerade hos socialstyrelsen) Ex Tandläkare, läkare, sjuksköterska. Undersköterska eller andra med viss medicinsk utbildning kan inte söka denna utbildning. Du skall även besitta en viss vana att hantera nål, spruta och har förståelse för hygienrutiner och rutiner som avser stickande och skärande.


Innehåll
Dag ett teori med anatomi, fillerteori, kompliktionshantering m.m. Avslutas med ett prov.
Dag två praktik på modeller. Certifikat delas ut efter avklarad kurs och godkänt prov.
 
Pris 60 000 kr (ex moms) inkl. material
 

ANmälan till kurs